sâmbătă, 13 septembrie 2014

Manichiura perfecta acasa

Daca nu ai mereu timp sa mergi la salon pentru a-ti face manichiura si rasfata mainile,poti face asta n confortul propriei locuinte,daca urmezi niste pasi esentiali:

1)Indeparteaza oja veche de pe unghii.Dupa care spala-te bine pe maini cu apa rece si sapun.

2)Tine unghiile la inmuiat intr-un vas cu apa calda si sapun,apoi indeparteaza cuticulele dar nu insista prea adanc pentru ca te poti rani,iar unghia se va degrada.

3)Taie colturi si scurteaza marimea unghiilor cu ajutorul unei unghiere,forma dorita o vei da cu ajutorul unei pile,este foarte important sa pilesti unghiile intr-un singur pentru a evita exfolierea unghiilor.

4)Este foarte important inainte de a lcui unghiile sa aplicati o baza protectoare pentru a evita patarea sau ingalbenirea unghiei.

5)Pentru ca oja sa reziste cat mai mult,unghia trebuie sigilata,deci fiecare strat de lac protector,oja sau top coat trebuie apricate pe varful unghiei si putin in interior.

6)Este foarte important ca oja sa nu fie aplicata in apropierea cuticulelor deoarece pot forma goluri de aer si se cojeste oja mult mai usor.

7)Oja se aplica in 2 straturi dar este foarte important ca dupa aplicarea primului strat sa lasam sa se usuce timp de 3-5 minute iar abia apoi sa aplicam al-2-lea strat.

8)Dacă vrei ca oja ta să reziste cât mai mult, iar unghiile să arate bine poţi să te foloseşti de un mic truc. Aplică, în fiecare seară, înainte de culcare, un ulei special pentru cuticule sau alt ulei natural pe care îl foloseşti pentru ten sau păr. Uleiul hidratează unghiile şi le hrăneşte şi, în acelaşi timp, nu permite ojei să se usuce.

Daca ve-ti respecta toti acesti pasi,sigur nu ve-ti da gres.
Pupicii!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu